Nathalie Rotti studeerde in 2004 af als logopediste aan de Hogeschool Gent.

Na haar studies ging ze aan de slag in een groepspraktijk in Aalst. Ze kreeg er de kans om verschillende doelgroepen te behandelen en om enige ervaring op te doen.

In 2006 begon Nathalie een praktijk te Zwijnaarde/Gent en in 2010 startte ze eveneens een praktijk in Lochristi.

 

Nathalie behandelt kinderen en volwassenen met:

- taalstoornissen

- articulatiestoornissen

- leerstoornissen (lezen/schrijven/rekenen)

- myofunctionele stoornissen

- PROMPT-therapeut

- typ10- instructeur

 

 

 

 

 

In januari 2012 werd de praktijk te Gent uitgebreid met de komst van Hanne Decock. Zij studeerde in 2009 af als logopediste en in 2011 als audiologe. Van september 2010 tot december 2011 werkte ze als leerkracht woord aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Izegem. Daar gaf ze algemeen verbale vorming, voordracht en drama.

Ze volgt ze ook verschillende bijscholingen, voornamelijk omtrent stemvorming bij professionele stemgebruikers. Naast haar job als logopediste is ze bestuurslid van Koor&Stem West-Vlaanderen en zingt ze in diverse koren.

In juni 2014 studeerde ze af als 'stemtherapeute'. Meer info over de doelgroepen en gevolgde bijscholingen vindt u op www.hannedecock.be.

Hanne behandelt uitsluitend volwassenen met stem- en articulatiestoornissen en geeft workshops rond spreken en zingen voor zowel kinderen als volwassenen.

 

 

In november 2013 besloten Nathalie en Hanne de handen in elkaar te slaan en samen 'LogoGent' op te richten.